The Training Effect

Ariën Westmaas

Bij The Training Effect draait het erom dat mensen fit worden en dit op een hele gave manier doen. Een goed vibe tijdens de workouts die ervoor zorgt dat je tot het uiterste gaat, met daarna een grote glimlach op je gezicht. En af een toe na de training een feestje samen, dat zou top zijn!

Ik hou van sport en van mensen. En vooral van het leven. Ik heb ‘een leven lang’ gefeest, gereisd en gewerkt en daarbij echt hele gave dingen meegemaakt. Tel hierbij ook mijn gezin. Dit wil ik ook blijven doen, maar dit lukt alleen als je fit bent. Ik doe al mijn hele leven aan enige vorm van fitness: sportschool, fietsen, hardlopen, bootcamp en CrossFit. Dit deed ik vroeger eigenlijk alleen om er goed uit te zien. Tegenwoordig is mijn primaire doel verschoven naar mij fit, sterk en gezond voelen. Er altijd stáán! Dat is voor mij de definitie van #activateyourfitness


Ik heb ruim 15 jaar in de ‘corporate wereld’ in commerciële functies gewerkt en heb in 2015 het roer omgegooid. Nadat ik verschillende sportopleidingen heb gevolgd ben ik aan de slag gegaan als bootcamp trainer en personal trainer. In 2017/2018 heb ik ruim 1000 uur bootcamp groepstraining gegeven in verschillende parken in regio Utrecht. Dus je bent in goede handen. Ik maak je fit.

Ga jij de uitdaging aan?  http://thetrainingeffect.nl

 

Naar nieuws en weetjes —->

Translate »