Mona’s stoffenwinkel

De Stoffenwinkel van Mona Westmaas en haar man Arnold aan de Nassaustraat 28 in Winschoten heeft het, in deze coronatijd moeilijk, maar het stel is strijdbaar: ‘De winkel blijft gewoon bestaan. Basta! De beuk erin!’ Om toch nog aan inkomen te komen, nu de winkel noodgedwongen gesloten is, krijgt de webshop steeds meer vorm.

“Van een steeds drukker wordende stampvolle winkel, met elkaar meedenkende klanten, gezellige babbels, soms een kopje thee en ’s avonds je voeten niet meer voelen, moe maar voldaan …….naar tennisarmen  en vierkante ogen van uren turen naar een beeldscherm in een verwoede poging om toch maar een webwinkel op te zetten”, laten Mona en Arnold weten.

De twee omschrijven deze tijd als ‘saai, onwerkelijk en verdrietig’. Mona en Arnold zeggen hun klanten en de gezelligheid enorm te missen.

Het ondernemerskoppel geeft aan ervoor te zorgen dat de klanten aan de gang kunnen blijven met knutselfrutsels en naaiwerkjes. “Heb je wat nodig? Gewoon bellen, appen of een berichtje op Facebook of Instagram en we zorgen er hoe dan ook voor dat het goed komt.” 

Meer informatie op https://www.facebook.com/stoffenwinkelfairliving of https://www.destoffenwinkel.com.

Translate »